Bu orijinalliği bozmamalıydılar

Kiva

Bence Alien Force ve Ultimate Alien gibi serilere hiç gerek yoktu classic seri olduğu gibi devam etmeliydi.Evet Alien Force hikayesi güzel di ama grafik leri ve yeni uzaylıları hiç içime sinmedi birde Kewin ın gruba dahil olması ilk seriyle uyuşmuyordu.Ultimate Alien gelecek olursak uzaylıların ultimate versiyonları biz Ben 10 hayran lafını baya heycanlandırsada o kadar uzaylı dan sadece 6 7 sinin Ultimate halini görebildik buda seriye bakışımda olumsuz etkiye sebep oldu birde şu uzaylı x var tanrısal güçleri var Ben in böyle bir uzaylı ya dönüşmesi nasıl mümkün oluyor bence çok saçma birde classic seride Gwen in büyü yaparak güçleri olurken Alien Force ve Ultimate Alien da eskiden beri kendine ait güçlerinin olduğu gibi gösterilmesi bana yine saçma geldi.Son olarak Eye guy, Ben Victor,Kurt ben gibi çok sevdiğim uzaylılara bir kere bile dönüşmemiş olması Alien Force ve Ultimate Alien serileri ne bakışımı olumsuz yönde etkiledi.O yüzden Classic seri olduğu gibi devam etmeliydi.Nerdeyse unutuyordum Onmiverse serisine gelecek olursak onu ben bir Ben 10 serisi olarak bile görmüyor um.

ManyakVAntepli

Sıradanlıktan yana bi arkadaşımız gibi görünüyorsun ama Classicten sonraki 3 seri özellikle Omniverse hikayesel açıdan Ben 10 i çok ileri taşımış serilerdir. Sadece Classic çekilip bırakılsaydı Ben 10 şu an bu kadar popüler olmazdı.

Rusvsturk

OV biraz olsun UAF'ın ortaya attığı çöpü temizledi.

Rıza Baba

Abi Ben 10'i Pokemon'la karıştırdınız herhalde. Edit: Ayrıca aklınızca Omniverse'e laf atmaya çalışmayın.

Rusvsturk

OV bazı noktalarda orijinal seriye gereksiz yere bağlı kaldı.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Kevin'ın gelecekte yine kötü olması mesela.

Müslüm Tennyson

Omniverse Ben 10 Serisi Olarak görmüyorum Ok :D

JENOman

rusvsturk abi sen ciddimisin yaa bu iki seri Ben 10 i çok farklı bir yöne soktu daha fazla kötü adam daha fazla uzaylı ve olay gördük ua ve af olmasaydı ov hikayesini nasıl oluşturcaklardı hikayesinin yarısında ua af taki gördüğümüz şeyler var. hele ki Omniverse o kadar iyi bir seri değil Ov deki kötü adamların çoğu zayıftı bir kaç tanesi hariç koskoca vilgax ı Ben insan halinde dövebiliyordu fln 3 seri içindeki (ilk seri çok daha önceden çıktığı için dahil etmedim ) en çok mantıksızlığın ve saçmalığın bulunduğu seridir omniverse ztn şuan fanboyu olanların çoğu internetten izlemiş yada reboottan çıktıktan sonra izlemiştir. Ov kötü bir serimi kesinlikle hayır ama bu 3 seri arasında kendine yer bulamaz.

Bombacı Mülayim

@JENOman Saçmalık dediğin şeyleri tane tane say münakaşa edelim. UAF kadar saçma değilki zaten.

JENOman

mesela Ultimate alien da bu adam 16 yaşında ilk seride 10 omniverse de ilk önce 10 yaşındaki halini gösteriyorlar sonra 5 yıl sonra diyip yeni halini gösteriyorlar basit matematik 10 + 5= 15 Ultimate alien ın devamı diye geçiyor ama bu seri kaynak:https://tr.wikipedia.org/wiki/Ben_10:_Ultimate_Alien

Rusvsturk

1-Omniverse'teki flashback'lerde Ben 11 yaşında. 2-Albedo bangır bangır bağırıyo seyirciye bu Omnitrix falan değil diye. Dönüşümlerini daha iyi kontrol etmesini sağlayan bi cihaz. Ultimate olmasını sağlayan Müfettiş 13'ten aldığı kristal.

JENOman

Rusvsturk ozaman omniverse de ben kaç yaşında ve bende biliyorum albedoda omnitirixin olmadığını ama albedo o kolundaki cihaz olmadan dönüşüm geçiremiyor seride bir bölümün sonunda azmud cihaza birşey yapıp gidiyor ondan sonrada albedo dönüşemiyor işte bu mantıksız güç albedonun içinde cihazı değil cihaz omnitrix olmadığı içinde albedonun güçlerini kafasına göre kontrol edemez

Rusvsturk

16 tam 146/365 yaşında

JENOman

'16 tam 146/365 yaşında' ? :D nE

Bombacı Mülayim

Feedback Flashback'lerinde Ben'in 11 yaşında olduğunu bilmediğine göre biz sanırım aynı diziyi izlememişiz. Albedo'yla ilgili dediğin şeyse aynen @Rusvsturk ün de dediği gibi herhangi bir cihaz olmadan uzaylıya dönüşebilme yeteneğini ilk defa UA'nın Double or Nothing bölümündeki olan kazadan dolayı çok kusurlu bir şekilde elde ediyordu, Omniverse'deki gösterdiği o cihazsa sadece dönüşümlerini stabil hale getirmeye yarıyor yani gücün vs.'nin kaynağı o değil Müfettiş 13'ten çaldığı kristali o cihaza yerleştirdikten sonrasındaysa düzgünce dönüşüm geçirebilmenin yanında Ultimate formlara da tekrardan erişim sağlayabilmeye başlıyor. Ayrıca Azmuth'un o stabilizatör cihaza yaptığı şeyden sonrada hala uzaylılara dönüşebiliyordu ki sadece tek farkı insan formundayken 16 değil 11 yaşında olmasıydı.

JENOman

ragnorok 11 yaşında olduğunu dizinin içerisinde söylemiyorlar hiç bir şekilde diziyi izleyen herhangibiri bunun saçma olduğunu düşünür sadece bunu söyledim. 'Ayrıca Azmuth'un seride cihaza yaptığı şeyden sonrada hala uzaylılara dönüşebiliyordu,tek fark insan formundayken 16 değil 11 yaşında olmasıydı' cümlesinde zaten sende benim dediğimi desteklemiş oluyorsun albedonun cihaza gerek duymadan dönüşe biliyordu omniverse de azmud cihazı ayarladıktan sonra cihaza basmadan tek bir kere bile dönüşmüyor. bu konuyu burda kapatıyorum çünkü ben doğru da yanlışta birşey söylesem siz omniverse ü savunmaya devam edeceksiniz.

Bombacı Mülayim

@JENOman nE? Mantıklı düşün, UA'da 16 yaşında olduğuna(yukarda bunu kendin de söyledin) ve Omniverse Ua'nın devam serisi olup hemen sonrasında geçtiğine göre Ultimate Alien'ın üzerinden sadece 1 yıl geçmiştir diye düşünüp bu 17 yaşındadır desen bile Flashback'lerde yine 10 yaşında olmaz ve o olayların klasik seriden sonrasında geçtiğini çok net anlarsın. Ayrıca seride dediğinin aksine küçük Ben'in 11 büyük Ben'in 16 yaşında olduğunun diyalog olarak geçtiği bölümler de var mk. Bir de ne desteklemesi la haberin olsun orda dediğim şeyle senin şu anda dediğin şeyin alakası bile yok. Ben sana Albedo o gücü aldığı UA bölümünde gerçekleşen kazadan dolayı yine aynı bölümde doğru düzgün dönüşüm geçiremezken Omniverse'de yaptığı stabilizör cihaz sayesinde stabil bir şekilde dönüşüm geçirebilmeye başladı o cihaz gücün kaynağı değil diye anlattıkça sen bunu anlamamakta neden bu kadar inat ediyorsun orasını hiç anlamadım zaten, gerçektende izlediğin bu iki diziden de zerre birşey anlamadın mı? Bence en iyisi bir daha izle. Dizide nelerin saçma olduğu sorduğumda "Abi şimdi Albedo dönüşümleri yaptığı stabilizör cihaza ellemeli şekilde dönüşüm geçiriyor yaa" demen kulağa ayrı bir komik geliyor zaten. Bir de saçma dediğin şeyi "Azmuth cihaza birşey yaptı, ayarladı" vs. diyerek bunu yine kendin cevaplaman yok mu bruh.

Bu tartışmaya yeni yorumlara kapatılmıştır.

26

22

33

9