Ben 10 Versus the universe

mert kapi

beyler rebootun bir sinema filmi gelecek bu sonbaharda sanırsam kasımda fragmanda eye guy baskın kurt ,zs'skary gözüküyor hatta yeni bi uzaylı olarak waybig de eklenmiş azmuth ta var tabi. Eski serilere referansları bol gibi eye guy'ın tasarımını iyi yapmışlar baskın kurtta iyi gözüküyor gölge hayalette biraz daha iyi olabilirmiş şahsen rebootu hiç sevmem ama filmi izlemek için bi şans vermek gerekmi bilemedim omnitrixsin sırrının reboot hali gibi sanki (youtubedan fragmana bakabilirsiniz) siz ne düşünüyorsunuz ? izlermisiniz? Edit: bir sahnede walkatrout'da vardı gözümden kaçmadı

Emil_Aze

Ben 10 öldü aga. Reboot'da tabuta son çiviyi çaktı. Film 15dk olsa bile izlemem.

Utku Stark

doğru ben 10 çoktan öldü. Sonic gibi. Şimdi yeni nesilden faydalanmak için "nostaljik popülerliğini" kullanacaklar. eminim eski günler hatrına bi şans verip izleyen çok olacaktır. Dedektif pikachu da da işe yaramıştı.(ha dedektif pikachu çok iyiydi ama) . Fragmana bi baktım. o ghostfreak ne lan öyle peluş bebek gibi. onun olayı korkunç olması lan. Bide omnitrix uzay kostümü yapıyo falan. Saçmasapan işler. Bazı detaylarla orjinal seriyi sevenlerin dikkatini çekmeye çalışmışlar gibi geldi. eski serilerin özelliklerini, ayrıntılarını dandik bi şekilde hızlıca bi sreride toparlıyacaklar gibi. (sırf filmi gömmek icin kaydolmuş gibi görünmek istemem ama fragman çöp)

Bombacı Mülayim

Filmin içine Zs'Skayr, Vilgax, Galvanic Mechamorp'lar, Incursean'lar vs. ne varsa boca etmişler. Fragmandaki canavar uzaylıların olduğu yerse Reboot'taki Nullvoid. Yanlış hatırlamıyorsam galiba Reboot'taki Vilgax İstila bölümlerinin sonunda orda mahsur kalmıştı. Bu film bir sinema filmi olsa hayatta izlenmez ama yayınlandığı gün Cartoon Network'te herkesle beraber ben de izlerim. Ben hala nedense Omniverse'ün Universe vs. Tennyson bölümündeki hikayenin bir şekilde kullanılıp Alien X'lerin biryerlerden ortaya çıkarak biz sırf seni cezalandırmak için bu kadar kötü bir versiyonda hapsettik sana son bir şans daha veriyoruz dedikleri birşey bekliyorum. Bu filmde öyle birşey olur ve Ben 10 klasik devamlılığından devam ederse artık Aggregor Nullvoid'den mi kaçar, Rooter'larla mı güreşirler yoksa Paradox'un kolpalarına inanıp tekrar mı zaman savaşı yaparlar bilemem.

mert kapi

@ragrarok333 çok doğru dedin haklısın

KevinLevin

Bence rebootdan sonra efsane bi seri çıkartacak gibi geliyorlar bana göre

Rıza Baba

Ben 10 çoktan Reboot'la beraber öldü,artık bu saatten sonra yapılabilecek birşey yok

Myriad

her seriye reboot geldiğini düşünsenize omniverse reboot çok güzel olurdu gibime geliyor.

Rootbey

Her seriye reboot olmaz cunku tum uzaylilar zaten kullanildi

Bombacı Mülayim

Bu arada film 10 Ekimde yayınlanacakmış.(10.ayın 10.günü kulağa biryerlerden tanıdık geldi ya neyse)

Kuzi123k

Ben 10 reboot genel isim yani ilerde ben 10 alien force gibi şeyler çıkcak

Kuzi123k

Ben man of action yerinde olsam ken 10 çıkartırdım böyle ben10k fln

Myriad

@Ragnarok333 of af gönderme mi var acaba zaten reboot bayağıdır af'ye doğru sarmaya başlamıştı

Bombacı Mülayim

Bu filmden hayır gelmez, bütün umudumu bir anda kaybettim aw.

GalipEfe

izlenir film çok boş yapan olmuşda çocuklar için bi dizi yani 10 yaş üzerinin eleştirmesi saçma eleştireceksende 5 yaşında bi çocukmuş gibi düşüneceksin küçük olsam izlerim hatta şimdide izlerim yapacak hiçbişeyim yok

mert kapi

Film ispanyada yayınlandı Goop ve Yaban köpekte eklenmiş üstelik vilgax şu kevinin çakma saatini alıp mutasyon geçiriyor biraz iyi bir film olacak gibi tabi o bayat ve cringe esprileri katmaz iseler.

Rusvsturk

eye guy, blitzwolfer, yüzen çene, gölge hayalet çıkınca sevindim.

Myriad

@Rusvsturk nedense burada bir spoiler butonu olduğuna eminim.

Rusvsturk

bu spoiler değil fragmanda olan şeyi söyledim

Myriad

https://www.youtube.com/watch?v=opR_2-IBw8E tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. Fragmanda wildmutt yok.

Bombacı Mülayim

Bu arada film nasıldı, ben hala izlemedimde XD. Konu başlığında film hakkında hiç tartışma konusu ya da yorumda yok.

GalipEfe

film güzel boş yapmayın

Rusvsturk

@GalipEfe

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
çöp final dövüşü, saçma sapan zırhlar, kevin'ın omnitrix yapması ve daha bir sürü şeyi yazmazsak güzel

mert kapi

@Ragnarok333 Film şahsen beni hiç tatmin edemedi Hikayenin üstünde pek durulmamış oda 1saat olmasından dolayıdır herhalde fakat eski uzaylıları görmek ve Azmuth'unda güçlü olduğunu görmek beni mutlu etti, 2021de 3 Reboot filmi daha çıkacakmış Ve bunlardan biri (Büyük ihtimalle) paralel evrenleri konu ediyor Onu çok merak ediyorum Birde Filmde birşey farkettim ben tetraxsın kaçtığını söylüyor hemen ardından şu kurbağaların başkanı "Farketmez öyle yada böyle onu bulacaz şimdi değilse bile Bir sonraki yeniden başlatmada" diyor ve göz kırparak 4.duvarı yıkıyor, ilginç .

JENOman

Açıkcası dizisi kadar kötü olmamış ama çizimleri yüzünden iyi de diyemiyeceğimiz bir film

Bu tartışmaya yeni yorumlara kapatılmıştır.

16

22

33

9