Azmuth Nasıl Celestialsapien DNA'sı Ele Geçirdi?

alph

Omnitrix'teki her uzaylı Primus gezegeninde Voliticus Biopsis adlı böceklerin galaksinin her bir yanından topladıkları DNA'lar olduğunu biliyoruz. Bu sayede Ben galakside bulunan yaklaşık 1.3 milyon canlı örneğine erişim sağlayabiliyor. Ama Celestialsapien gibi Forge of Creation da yaşayan omnipotence bir canlının DNA'sını Voliticus Biopsis'lerin toplaması mümkün değil. Peki Azmuth Celestialsapien DNA'sını nasıl topladı? Paradox'un Celestialsapien DNA örneğini Azmuth'a vermiş olması mümkün mü? Hem bu şekilde Serena ve Bellicus'un Paradox'a sinirli olmalarının sebebi çözmüş oluruz.

harunser

valla çok iyi bi konuya değinmişsin ama ben tam olarak kafam karıştı

Rusvsturk

paradox almıştır.

alph

@DENİZ TÖRE genetik akıntıya DNA'lar Voliticus Biopsis'ler tarafından aktarılıyor.

Myriad

ilk sezonda Ben'in su kamçısı teraspin ve rad'in dnasını alması gibi. Ben bu uzaylıların dnalarını onları tarayarak almıştı. Azmuth'ta bir tane celestialsapien'i tarayıp almıştır.

UmutDevrim08

@Thawne Ben onları tarayarak zaten DNA'sı bulunan uzaylıların kilidini açtı. DNA'sını almadı

Myriad

@UmutDevrim08 Ben uzaylıları tararken çıkan "Kataloklanmamış DNA örneği" sesini duyup duymadığından emin değilim.

GRİADAM

Onun bir şekilde açıklaması yapılabilir, ilk düşünür bir sürü dna toplama yönteminden bahsediyor ki uzaylı x tam olarak bir canlı bile olmayabilir. Ama asıl mantıksızlık kevin Omnitrix'in gücünü emdiğinde uzaylı x ve clockwork gücüne sahip olmuyor.

Rusvsturk

@GRİADAM Yanılıyor olabilirim ama

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Uaf'ta Kevin mutant olduğunda Clockwork henüz açılmamıştı. OV'daki mutant formu da sadece o seride tanıtılan uzaylılardan oluşuyordu. Feedback, Worst, Pesky Dust falan.

GRİADAM

Af de Clockwork var ''catch a falling star,The Eggman Cometh '' bölümlerinde @Rusvsturk uaf ta da introda var.

Bombacı Mülayim

@GRİADAM Af'de Clockwork yok, kilidi Ua'nın ikinci sezonunun Ben 10.000 Returns bölümünde açılmıştı Kevin'ın mutasyonuysa dizinin ilk sezonundaydı Konuyla ilgili anlamadığım tek şey Ultimatrix tıpkı Af'deki Omnitrix gibi Primus'a bağlı olup içinde herhangi bir DNA örneği barındırmazken Kevin'ın nasıl mutasyon geçirdiği.

Bu tartışmaya yeni yorumlara kapatılmıştır.

10

14

36