Ryomen Sukuna vs Gojo Satoru

-Venom-

sizce sukuna 20 parmak hali vs gojo kim alır mangada sukunanın 15 parmaklı hali şehrin anasını bellemişti ama 20 parmak hali gojoyu yener mi yoksa yenemezmi

Saat mekanizması123

Sukunanin lanetli enerjisi gojo dan büyük ihtimalle daha fazla ama gojo nün 6 göz tekniği lanetli enerjinin ötesinde bir güç. Hatta bir tane öğrencisi vardı tam hatırlamıyorum yanında bı tane lanetli ruh gezdiriyordu hatta o lanetli ruh çok güçlüydü, neyse o arkadaş (lanetli ruh barındıran) gojou dan daha fazla lanetli enerjisi olduğunu belirtiyor hatta kendi kendine lanetli enerji üretiyor ama kendisi buna benzer birşey demişti. Benim lanetli enerjim gojou dan daha fazla ama onun 6 göz tekniği varken yenemem. Diye Bir şey demişti. Bence gojou alır 😎

-Venom-

Büyük spoiler

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
haklı çıktın çünkü mangada gojo 1v3 atmasına ragmen kazandı

Saat mekanizması123

Eheheh

91.Forte.91

236. chapter öncesi tabi

anthonyomontana

ayneeen gojo 1v3 atmasına rağmen kazandı xd

ManyakVAntepli

Offscreen ben de öldürürüm karakteri. Basbaya kazandı işte.

91.Forte.91

Şöyle bir şey var ki Sukuna, Mahoraga'yı kullandığı için tüm gücüyle savaşamıyordu ve Sukuna orjinal formunda da değildi. Ayrıca Gojo'nun en güçlü saldırısından isabet yiyip adam hala ayakta kalabiliyor. Yani ben de Gojo'cuyum ama objektif olarak bakarsak, Gojo'nun tam form Sukuna'yı yenebileceğini sanmıyorum.

Saat mekanizması123

Yaani tam adil dövüş oldu denemez de sukuna kazandı evt

emoflix

Kit Kat

Baran efe

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Çoğu insan sukuna'nın neden megumi'nin vücudunu ele geçirdiğinin farkında değil galiba. Çünkü hala "sukuna orijinal formun'da değildi" "alevli okunu kullanmadı" gibi saçma yorumlar görüyorum.İlk çümlemin üzerine biraz kafa yoralım.

91.Forte.91

"Sukuna orjinal formunda değildi"nin neresi saçma merak ettim açıkçası.

Baran efe

Sukuna'nın envanterinde gojo'nun infinite'sini geçiçek bir teknigi var mı ? Bu yüzden megumi'nin vücudunu ele geçirmedimi.Tekrar soruyorum sukuna orijinal formun'da bile olsaydı ekstra ne yapabilirdi.

91.Forte.91

İtadori'ye karşı koyamıyordu çünkü. Megumi'yi kendisini taşıyabileceğini anladığından ele geçirdi. Öyle bir tekniği Var mı yokmu belirsiz, bu yüzden kesin konuşmuyorum zaten.

ManyakVAntepli

Kaç kişinin birleşip yenemediği Sukuna'yı götü boklu Itadori yenecek ben de Beyrut limanı gibi patlayacam.

91.Forte.91

Yazın abi oraya Gojo geri gelecek.

ManyakVAntepli

Gege'deki bu Sukuna sevdası varken gelmez. Hem seri bu sene bitecek mi ne diyormuş Yuji Sukuna'yı yener gg wp mutlu son.

Wild_DARKNESS

gojo her türlü sukunadan üstün bi char. Ve ewt battle aq kısminda yenildi ama gojo çok kibirliydi 1v5 gelsede yenebilecegini zannediyodu... 1v3 te neredeyse aliyoduda ama bi denemek için 1v3 attı bidaha 1 v3 atsalar gojo alırdı aga ciddiye alip savaşsaydı. Kim sukunanın alanında her kesiği yemesine rağmen sukunanın alanını bastırmak için alan açabilir? Tabikide gojo. Kim sukunanın saldırılarına kafa atabilir? Tabikide gojo. Kim sukunanın ateş tekniklerine karşı durabilir? Tabikide gojo. Kim yakın dövüşte sürekli sukunayı döven? Tabikide gojo. En güçlü karaşimşek kullanan kim? Yine gojo. Kim sukunadan korkmaz? Tabikide gojo. Kim sukunaya unutulmaz? Tabikide gojo. Öldükten sonra bile yuta tarafindan kontrol edilip sukunayı korkutan kim? Yine gojo. Sukunayı kancık kancık 50 bölüm plan yapmaya zorlayipta zar zor kaybeden kim? Yine gojo. Kim daha taşaklı? Yine gojo. Kimin alanı daha iyi ? Yine gojo. (Gojo cok kibirli olduğundan dolayı sukunaya 1v3 gitti ama biraz kibirsiz olsaydı 3v3 te döverdi). Sukuna gerçek formundaydı meguminin bedeninde dahada güçlendi diyebiliriz hatta

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

3

3

5

11

3

36

11

23