çizimler

Erlik Han

Neden bu tartışmanın şuana kadar açılmadığını merak ediyorum açıkçası. çizimler diğer çoğu çizgi filme göre farklı her ne kadar ilk başta pek ısınamasam da sonradan sevdim ama hâlâ neden böyle bir çizim stili seçtiklerini anlayamadım sizce neden böyle bir stil seçtiler? Ve sizce en iyi çizim stili hangisi?

Rusvsturk

animasyona abanmak için olabilir. ama bu sadece bir tahmin. ben şahsen bu çizimlere bayılmıyorum ama ultimate'ın sıradan, sıkıcı çizimlerine tercih ederim.

Erlik Han

@Rusvsturk ben şahsen ultimate'in çizimlerini çok seviyorum ama bazı karakterlerin buradaki çizimleri bazıların da ultimate'i daha iyi geliyor bana mesela mj bana göre burada daha iyi harry de orada

Çizgi Dizi Fanatiği

@widegoktug07 bence omniverse ve ultimate spider man daha iyi çizim açısından ama zaten çizimler genelde çok önemli olmuyor .

Bombacı Mülayim

Bana farklı çizim stillerini birleştirmişler gibi geldi.

Erlik Han

@Çizgi Dizi Fanatiği omniverse ne alaka .d @Bombacı Mülayim Olabilir bu arada sen niye fotonu değiştin ya eskisi daha iyiydi bence

Çizgi Dizi Fanatiği

@widegoktug07 çizimlerini benzetiyorum ondan dolayı.

Çizgi Dizi Fanatiği

@widegoktug07 değişti mi ?

Bombacı Mülayim

@widegoktug07 Değiştirdiğime ben de pişman oldum zaten.

Erlik Han

@Çizgi Dizi Fanatiği Bence Omniverse İle Alakası Yok Ama Senin Düşüncen. Bombacı Mülayim in Profil Fotosundan Bahsediyorum Eskiden Omniverse'deki Cılız Uzaylıydı Şimdi Değiştirmiş. @Bombacı Mülayim Eski Hâline Dönüştüremiyor musun?

Bombacı Mülayim

@widegoktug07 Çoktan dönüştürdüm, eskisi gibi görünmüyor mu?

Erlik Han

@Bombacı Mülayim Şuan olmuş ama sana yazarken hâlâ kötü olan dduruyordu

Çizgi Dizi Fanatiği

@Bombacı Mülayim the worst işte ne olmuştu ki ?

Müslüm Tennyson

sizi bilmem ama nedense the batman'ın çizimine benzettim (animasyon olan)

Enes Günay

Zamanına göre dicem ama o zamanlar hatta daha öncesindeki daha iyi animasyonlar var çizim konusunda . ama bu çizimleri Marvels spidermanle karşılşatırırsak bu kazanır.

KARTALIANKA

Ultimate spidermanın çizimi daha güzeldi yamuk yumuk suratlı insan görmekmi daha güzel yoksa düzgün yüzlümü görmek daha iyidir (kesinlikle düzgün ama sizi bilmem)

Agent Venom ama Flash olan

Hammer head aşırı derecede velede benziyor

Mermista

Yaklaşık 5 yıldır çizimle uğraşan biri olarak diyebilirim ki çizim stili 2008de çıkmış bir çizgi diziye göre çok çok iyi. Çizgi filmlerde alışılmışın dışında tarzlar kullanılması, karakterlerin kafalarının farklı şekillerde olması vs vs çizim stilinin kötü olduğunu göstermez. Böyle çizgi diziler animasyonlanmadan aylar yıllar önce karakter tasarımları, renkler çizim stili stüdyolar vs belirlenir. Uzun süren çok para ve adam gerektiren bir süreçtir. Yani diyorum ki işinin ehli insanların yıllar almış emeklerine güzellik algımıza uymadığı için çirkin diyemeyiz (bu gibi farklı stiller yurtdışında çok beğeniliyor aslında ama bizim barzo türkolar pek anlamıyor mlsf)

pew0044

marvels spıderman ve usmye alışan biri olarak kesinlikle çok kötü ama zamanına göre iyi aslında

The pegasus

Çizimleri çok kötüydü yinede en sevdiğim Spiderman animasyonu oldu ama saçma bir tercih

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

2

4

3

8

4

19

12

25