imdb 3.0

mubuan

dizi gerçekten imdb puanı kadar kötü mü?

Elfidaaa

İzlemedim ama Ruby Rose var diye izleyecektim. Imdb görünce vazgeçtim. CW yine kötü işler peşinde :D

Howard The Duck

CW varsa direkt 1 puanı verip gidiyorum. Bu aptal kanalın iyi bir dizi yapması yapsa bile nefret edilenene kadar uzatmamasının imkanı yok.

II RaM5Es

3 puanı alması dizi için büyük bir başarı olsa gerek?

darendelee

Diziyi kaliteli yapmaya vakit ve para harcayacaklarına reklamına harcıyorlar ve sonra karşımıza böyle fos diziler çıkıyor.

Elfidaaa

Tam sezon onayını aldı.

Howard The Duck

Fu*k CW

II RaM5Es

Dizilerin ilk 3 bölümü genellikle güzel olan bölümlerdir cw ne yaptıysa bilmiyorum ama 9 bin kişiyi kızdırmış gibi gözüküyor.

Howard The Duck

CW'nin tek suçu var dizi yapması. Simit satsa överdik.

zikra

Valla bence o puan fazla bile. İzlediğim iki bölümü ele alarak konuşacak olursam belli ki yine az aksiyon çok dram olacak tıpkı diğer diziler gibi. Şu an sadece Arrow izliyorum ve kendimi diğer dizilerden kurtardığım için çok mutluyum. Ama bu dizilerin bu kadar çok izleyicisinin olması da acı bir durum tabi. Çizgi roman okumayıp bu dizilerle bu karakterleri tanıyan insanlar çok yanlış yönlendirilmiş oluyorlar.

Howard The Duck

İster 5 yaşındaki ister 80 yaşındaki insana hitap etsin. Eğer bütçeniz yetmiyorsa iyi yapacak vizyonunuz yoksa DC evreninden uzak durun. Herhangi bir karakterle ilgili dizi veya film çekmeyin. Bu kadar mı zor fikir üretmek? Bu kadar mı zor müthiş bir evreni mahvetmemek? WB ve CW çalışanları, yöneticileri bu kadar sığ insanlar mı? Yaptıkları iğrençliklere bakacak olursak öyleler.

Rick Grimes

izlemeyi düşünmüyordum ama iyi olduğunu düşünmüştüm sonra bi baktım imdb 3 aq. ne yaptınız da 3 aldınız

Venus00

izlemeyin. ilk sezonda Ruby vardi diye izledim pisman oldum. CW kanali ne yapiyorsa zaten cok kotu oluyor

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2.sezon
Batwoman - Alpss yazdı.

6

2